Icona de seccióAltres projectes

Nou propostes del Centre d'Estudis Vilassarencs per l'ampliació del nomenclàtor municipal

Afegida per Alexis el dimecres, 24 Febrer, 2010 - 21:24

El Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV) ha presentat 9 propostes de noms per a les nou places i espais públics que actualment resten sense títol oficial, tot seguint la proposta que va fer l’Ajuntament del municipi a través de la revista /“VdM’informa”/.

Espai dedicat a la recerca genealògica

Afegida per Raigro el dilluns, 9 Novembre, 2009 - 20:26

*Presentació:* Aquest espai us ofereix la possibilitat de conèixer part del vostre arbre genealògic així com també dades referents als “primers” pobladors dels pobles de Vilassar de Mar, de Dalt i Cabrils. Aquí teniu un cercador de dades genealògiques extretes a partir dels registres sacramentals dels arxius parroquials de Sant Joan de Vilassar, Sant Genís de Vilassar i de la Santa Creu de Cabrils.

Arxiu Parroquial de Sant Joan de Vilassar (APSJV)

Afegida per Raigro el dilluns, 9 Novembre, 2009 - 20:21

*Història de l’Arxiu Parroquial: * L’arxiu de la Parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar nasqué, com tots els arxius, de forma orgànica a remolc de la producció documental de la parròquia en exercici de les seves funcions i competències. Així doncs, al seu fons trobarem la documentació produïda o rebuda per la parròquia i el seu personal des de la seva erecció a començaments del segle XVIII i fins el dia d’avui.

Les ENRAMADES, Festa i Tradició a Vilassar de Mar

Afegida per Raigro el dilluns, 9 Novembre, 2009 - 20:11

El /Centre d’Estudis Vilassarencs/ ha produït aquest documental que, prenent la descripció de l’antiga festa de *les Enramades *com a pal de paller, descriu a grans trets alguns aspectes de com era Vilassar de Mar entre els segles XIX i XX.

2010 - Centre d'Estudis Vilassarencs
Estudi, difusió i divulgació de la història, la cultura i el patrimoni de Vilassar de Mar